03.12

Mercedes-Benz отримав усі нагороди премії «Авто Лідер 2020» в категорії венів

Цього року кращим комерційним автомобілем був визнаний Mercedes-Benz Vito, а Mercedes-Benz V-Class – кращий автомобіль у категорії «вени та мінівени», які офіційно представляє на ринку України компанія «АвтоКапітал», структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації.

Оновлений дизайн мінівена зберіг впізнавані риси актуальних легкових моделей Mercedes-Benz. Автомобіль отримав більш виразний дизайн екстер'єру, комфортний та просторий салон, а також розширений перелік додаткових опцій. Mercedes-Benz V-Class доступний у трьох варіантах довжини кузова з розширеними можливостями компонування салону, в залежності від потреб та побажань клієнта. Тепер, також, можливо комплектувати передній ряд пасажирських сидінь у варіанті «капітанських» крісел, з функціями масажу та вентиляції. Існує можливість обрати один з чотирьох додаткових кольорів кузова, а також 17, 18 або 19-дюймові легкосплавні диски.

На український ринок преміальні мінівени поставляються з економічними дизельними двигунами, що відповідають екологічним нормам Євро-6. Флагманська версія моделі V 300d вражає динамікою з двигуном потужністю 239 к.с. (176 кВт). Крім того, в автомобілях були оновлені системи допомоги водієві: Active Brake Assist, а також асистент дальнього світла і система DISTRONIC. Максимальну впевненість у будь-якій подорожі забезпечить підвіска AGILITY CONTROL, датчики контролю тиску в шинах та збільшений паливний бак.

Mercedes-Benz Vito - автомобіль, який може бути адаптований для будь-якої сфери бізнесу -  торгівлі, доставки або шатл-сервісу. Mercedes-Benz Vito доступний у трьох варіантах довжини кузова та у трьох різних типах кузову: вантажний, вантажно-пасажирський або пасажирський. У числі основних оновлень - дизельні чотирициліндрові двигуни з високим крутним моментом. Нова серія двигунів OM 622 знижує викиди та показники споживання, а також оптимізує шум і вібраційний комфорт. З оновленням Vito отримав додаткові варіанти індивідуалізації. Тепер присутні інноваційні функції комфорту, наприклад, Highbeam Assist PLUS, нові направляючі для кріплення сидінь і високотехнологічні системи безпеки. 

«Авто Лідер» - національна автомобільна премія року від AUTO.RIA, мета якої визначити кращі автомобільні новинки на ринку України. Серед номінантів - автомобілі, представлені в Україні в 2019 році. Відкрите всеукраїнське голосування проходило з 15 жовтня по 28 листопада 2019 року. Моделі розподілилися у дванадцяти категоріях, чотири спеціальних номінацій були визначені експертним журі, а сімнадцята була покликана визначити найкращий автомобіль 2020 року, за підсумками найбільшої кількості голосів серед усіх номінацій.