09.06

Digital-презентація Mercedes-Benz GLE Coupé

Компанія «АвтоКапітал» офіційний імпортер Mercedes-Benz в Україні та невід’ємна частина Корпорації УкрАВТО повідомляє про те, що в Україні вперше відбулась презентація нової моделі Mercedes-Benz GLE Coupé.

Сучасна розкіш, елегантність і спортивність купе в поєднанні з монументальністю і міцністю позашляховика - в цьому і полягає суть дизайну нового GLE Coupé

Більше простору і місткості

Новий GLE Coupé на 39 мм довше і на 7 мм ширше авто попереднього покоління. А також на 20 мм перевершує його за величиною колісної бази. При цьому вона все ж на 60 мм коротше, ніж у позашляховика GLE.

Інтер'єр нового GLE Coupé має багато спільних рис з іншими сучасними моделями преміальних позашляховиків Mercedes-Benz, але виділяється явним акцентом на своїй спортивній складовій.

Немов скроєний точно по фігурі спортивний костюм, новий GLE Coupé пропонує додаткові, в порівнянні з попередником, сантиметри вільного простору для пасажирів і більший на 70 літрів максимальний обсяг багажника (1790 літрів, що є найбільшим показником в класі!). При цьому, висота завантаження відсіку на 59 мм менше, ніж у попередньої моделі, а при наявності пневматичної підвіски AIRMATIC задню частину автомобіля можна опустити ще на 50 мм. Сукупний корисний об'єм речових відділень в салоні виріс до 40 літрів, а все дверні кишені тепер вміщають 1,5-літрові пляшки.

Більше комфорту і безпеки

Віртуальний екран проекційного дисплея в новому GLE Coupé вдвічі більший і на 20% яскравіший, ніж у попередника, що покращує читабельність при яскравому освітленні і дозволяє відображати більше додаткової інформації. Для нового GLE Coupé пропонується новітнє покоління інформаційно-розважальної системи MBUX (Mercedes-Benz User Experience) з інтуїтивно зрозумілим управлінням і прекрасною графікою, а також з усіма функціями підключення, розваг і комфорту, які вже були представлені в GLE SUV і GLS. А влітку 2020 року в якості опції стає доступна розважальна система MBUX і для задніх сидінь.

Прекрасні матеріали і висока якість виготовлення салону доповнюють пакети Warmth Comfort, AIR-BALANCE і система управління функціями комфорту ENERGIZING з декількома оздоровчими програмами. Численні інтелектуальні асистенти та системи безпеки з безліччю функцій підвищують захист в постійно зростаючій кількості небезпечних ситуацій, знімають навантаження з водія і полегшують водіння. А в якості додаткових опцій для нового GLE Coupé можна замовити деякі функції Intelligent Drive, які є найбільш просунутими рішеннями на ринку.

Двигуни: більше потужності, ефективності та задоволення

Модель дебютує з потужним шестициліндровим дизельним двигуном в двох модифікаціях - 350 d 4MATIC (272 л.с., 600 Нм) і 400 d 4MATIC (330 л.с., 700 Нм). Обидві версії відповідають вимогам екологічного стандарту Euro 6d. Модельний ряд розширює плагін-гібрид Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC Coupé, який долає до 100 км без шкідливих викидів, при цьому розганяючись до 160 км/год. Так він перетворюється в електромобіль ближнього радіусу дії, забезпечуючи особливо динамічну, енергоефективну і комфортну поїздку з витратою палива в змішаному циклі на рівні 1,1-1,3 л/100 км.

Бензинові версії на ринку представлені модифікаціями від Mercedes-AMG. В основі Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC + Coupé / GLE 63 S 4MATIC + Coupé (571/612 л.с., 750/850 Нм) лежить 4,0-літровий бітурбо-двигун AMG V8, який був електрифікований за допомогою стартер- генератора EQ Boost і бортової електричної мережі на 48 Вольт.

Нова система повного приводу 4MATIC, гостре рульове управління, три варіанти ходової частини (сталева підвіска, пневматична підвіска AIRMATIC і активна підвіска E-ACTIVE BODY CONTROL) з настройками для динамічного водіння і більш потужна гальмівна система, дозволяють безпечно і ефективно реалізувати потенціал силових установок нових Mercedes-Benz GLE Coupé і Mercedes-AMG GLE Coupé а також забезпечують основу для насолоди динамікою руху.

Вартість автомобіля в Україні стартує від 2 000 239,6 грн. за Mercedes-Benz GLE Coupé 350d 4MATIC (від 66 348 євро. за курсом Національного Банку України 1€=30,1477 грн. станом на 9 червня 2020 року).

Детальніше про новий Mercedes-Benz GLE Coupé https://mercedes-benz.ua/cars/models/gle-class/coupe-new.html

Карта офіційної дилерської мережі Mercedes-Benz в Україні за посиланням: 

https://mercedes-benz.ua/cars/dealers.html